NutraHacker-getuigenissen

Je kunt een gratis Nutrahacker-test krijgen, maar ik raad aan om voor de volledigere versie te betalen, omdat de aanvullende informatie zo handig is. Mijn Nutrahacker-resultaten besparen me echt geld,
waardoor ik onnodige en verkeerde supplementen kan schrappen en me kan concentreren op de weinige die echt nuttig zijn. Deze DNA-weergave van welke voedingsmiddelen goed en slecht zijn voor uw unieke behoeften, is
iets dat je met vallen en opstaan ​​​​niet kunt achterhalen of uit een voedselallergietest kunt halen. Dankzij de decodering van het menselijk genoom hebben we het geluk dat we dit innerlijke beeld van onszelf hebben
die voor vorige generaties verborgen was. Nutrahacker kan je helpen je elke dag beter te voelen, en dat is onbetaalbaar.

Hartelijk dank voor deze nuttige en interessante informatie. Blijf me op je lijst houden voor alle toekomstige updates.
Je Nutrahacker-analyse heeft mijn leven veranderd en ik raad het veel mensen aan. Ik heb er nooit spijt van gehad dat ik er een cent aan heb uitgegeven.

- Maria

Ik had jarenlang chronische migraine, koude handen en voeten, neuropathie in handen en voeten en ernstige Brain Fog. Maar vanwege 23andMe samen met de informatie
over supplementen van NutraHacker Ik ben van talloze Rx afgestapt en heb alle bovenstaande aandoeningen genezen. Dr. en Rx behandelden de symptomen terwijl de toestand elk jaar erger werd.
Supplementen en weten wat ik moest vermijden, behandelden mijn aandoeningen. Dank aan 23 en NutraHacker voor het veranderen van mijn leven. Mijn artsen waren verbaasd over mijn resultaten!

- Roger Holland

Heel erg bedankt!
En bedankt voor het oprichten van Nutrahacker.
Leren over mijn mutaties heeft de dag gered! En ik neem veel van de supplementen die je hebt aanbevolen en mijn arts heeft voorgesteld en ik voel me veel beter.

- Elizabeth F.

Wauw. Heel erg bedankt. Ik waardeer het echt. Dit is zo erg nuttig... Ik ben zo opgewonden... Ik kan je echt niet genoeg bedanken!!

- Christina Pond

Heel erg bedankt voor het verlenen van deze service! Je bent een godsgeschenk.

- M. Ruth

Je biedt een ongelooflijke bron voor het publiek. Zeer gewaardeerd.

- Christine D.

Trouwens, jullie hebben nog steeds het beste rapportformaat! Ik ging letterlijk dood een paar jaar geleden, drs kon niet meer, zelfs specialisten die experimentele medicijnen gebruikten....
23&ik, je analyserapport en toen mijn gebruik van voedingsstoffen, enz., heeft mijn leven gered en nu loop ik weer zonder hulp , kan weer rijden en ga niet meer dood. Geweldig werk doen jullie!

- Yvonne M.

Ik ging door en kocht de rapporten, en ik ben absoluut overdonderd door de informatie die ik heb ontvangen.
Ik heb wat gezondheidsproblemen gehad, en dit verklaart zoveel - WAAROM, en geeft me de middelen om er iets aan te doen.
Ik ben zo enthousiast dat ik ook vitamines kan kopen die zijn aangepast aan mijn specifieke behoeften. Dit is een geweldige website die je hebt. Ga zo door!

- Stephanie G.

Bedankt ook voor het faciliteren van een geweldige, gebruiksvriendelijke website voor opkomend DNA-onderzoek en ideeën.
Het is een krachtig hulpmiddel geweest om me te helpen dieper te graven en mezelf te informeren over gezondheidsproblemen en mogelijke oplossingen.

- Dona C.

Heel erg bedankt voor uw hulp. De informatie op NutraHacker is de meest nuttige van alle sites die ik heb gebruikt. Je bent de beste!!

- Julie B.

NutraHacker heeft voor mij bewezen de meest nauwkeurige te zijn om onmiddellijke stappen te nemen en ik ben dol op het feit dat er enige uitleg bij is inbegrepen. Ik volg mijn laboratoriumrapporten sinds 2009 en
verbeteringen begonnen toen ik langzaamaan begon met het implementeren van aanbevelingen alleen uit het gratis rapport! Tijd voor de volgende stap met het toegerekende rapport. De labs van 5 mei 2020 waren uitstekend!

- Elena R.

Uw recente update heeft opgepikt dat ik "langzame COMT" heb, en dat was nogal een vondst, aangezien ik daar duidelijke symptomen voor heb, maar eerdere genetische rapporten van andere bedrijven hebben het niet opgepikt,
Ik veronderstel omdat ze dat niet deden test er voldoende SNP's voor. Dus je recente update bevestigt iets waar ik me al lang van bewust ben, en het was geweldig om die bevestiging te krijgen.
Jullie weten duidelijk wat je doet als het om genen gaat!

- Margaret B.

Klik hier om terug te keren naar de startpagina.