NutraHacker-uttalelser

Du kan få en gratis Nutrahacker-test, men jeg anbefaler å betale for den fullstendige versjonen, fordi tilleggsinformasjonen er så nyttig. Mine Nutrahacker-resultater sparer meg faktisk penger,
som gjør meg i stand til å kutte ut unødvendige og feil kosttilskudd, og fokusere på de få som virkelig er nyttige. Dette DNA-synet på hvilke matvarer som er gode og dårlige for dine unike behov er
noe du ikke kan finne ut av prøving og feiling eller få fra en matallergitest. Takket være dekodingen av det menneskelige genomet, er vi heldige som har dette indre synet på oss selv
som var skjult for tidligere generasjoner. Nutrahacker kan hjelpe deg til å føle deg bedre hver dag, og det er uvurderlig.

Tusen takk for så nyttig og interessant informasjon. Fortsett å holde meg på listen din for alle fremtidige oppdateringer.
Din Nutrahacker-analyse endret livet mitt, og jeg anbefaler det til mange mennesker. Jeg har aldri angret på en krone brukt på det.

- Mary

Jeg hadde kronisk migrene, kalde hender og føtter, nevropati i hender og føtter og alvorlig hjernetåke i årevis. Men på grunn av 23andMe sammen med informasjonen
om kosttilskudd fra NutraHacker Jeg har gått ut av en rekke Rx og kurert alle de ovennevnte tilstandene. Dr. og Rx behandlet symptomer mens forholdene bare ble verre for hvert år.
Kosttilskudd og å vite hva jeg skal unngå behandlet kurerte tilstandene mine. Takk til 23 og NutraHacker for å forandre livet mitt. Legene mine ble overrasket over resultatene mine!

- Roger Holland

Tusen takk!
Og takk for at du grunnla Nutrahacker.
Å lære om mutasjonene mine har reddet dagen! Og jeg tar mange av kosttilskuddene du anbefalte og legen min foreslo, og jeg føler meg mye bedre.

– Elizabeth F.

Wow. Tusen takk. Jeg setter virkelig pris på det. Dette er så veldig nyttig...Jeg er så spent...Jeg kan virkelig ikke takke deg nok!!

- Christina Pond

Tusen takk for at du tilbyr denne tjenesten! Du er en gave fra Gud.

- M. Ruth

Du gir en utrolig ressurs for publikum. Setter stor pris på det.

- Christine D.

Btw, dere har fortsatt det beste rapportformatet! Jeg var bokstavelig talt døende for flere år siden, legene kunne ikke gjøre det mer, selv spesialister som brukte eksperimentelle medisiner...
23&meg, analyserapporten din og så når jeg brukte næringsstoffer osv reddet livet mitt, og nå går jeg uten hjelp igjen , kan kjøre igjen og er ikke lenger døende. Flott arbeid dere gjør!

- Yvonne M.

Jeg gikk videre og kjøpte rapportene, og jeg er helt imponert over informasjonen jeg mottok.
Jeg har hatt noen helseproblemer, og dette forklarer så mye – HVORFOR, og gir meg verktøyene til å gjøre noe med det.
Jeg er så glad for å kunne kjøpe vitaminer også som er tilpasset mine spesifikke behov. Dette er en flott nettside du har. Fortsett med det gode arbeidet!

- Stephanie G.

Takk også for at du har lagt til rette for et fantastisk, forbrukervennlig nettsted for nye DNA-forskning og ideer.
Det har vært et styrkende verktøy for å hjelpe meg med å grave dypere og utdanne meg selv om helsemessige forhold og mulige løsninger.

- Dona C.

Tusen takk for hjelpen. Informasjonen om NutraHacker har vært den mest nyttige av alle nettsteder jeg har brukt. Du er best!!

- Julie B.

NutraHacker har vist seg for meg å være den mest nøyaktige for umiddelbare skritt å ta og elsker at noen forklaring er inkludert. Har sporet laboratorierapportene mine siden 2009 og
forbedringene begynte da jeg begynte å sakte implementere anbefalinger bare fra den gratis rapporten! Tid for neste trinn med den imputerte rapporten. 5. mai 2020 laboratorier var utmerket!

- Elena R.

Den nylige oppdateringen din fanget opp at jeg har "langsom COMT", og det var ganske et funn, siden jeg har klare symptomer på det, men tidligere genetiske rapporter fra andre selskaper fant det ikke opp,
jeg antar at fordi de ikke gjorde det test tilstrekkelig SNP for det. Så den siste oppdateringen din bekrefter noe jeg har vært klar over lenge, og det var utmerket å få den bekreftelsen.
Det er klart at dere vet hva dere gjør når det kommer til gener!

– Margaret B.

Last opp rå DNA-data for å komme i gang i dag!