Testimoni NutraHacker

Anda boleh mendapatkan ujian Nutrahacker percuma, tetapi saya mengesyorkan membayar untuk versi yang lebih lengkap, kerana maklumat tambahan sangat berguna. Hasil Nutrahacker saya sebenarnya menjimatkan wang saya,
membolehkan saya mengurangkan suplemen yang tidak perlu dan salah, dan memberi tumpuan kepada beberapa yang benar-benar membantu. Pandangan DNA tentang makanan yang baik dan buruk untuk keperluan unik anda adalah
sesuatu yang anda tidak dapat tahu daripada percubaan dan kesilapan atau dapat daripada ujian alahan makanan. Terima kasih kepada penyahkodan genom manusia, kami bertuah kerana mempunyai pandangan dalaman diri kami
ini yang tersembunyi dari generasi terdahulu. Nutrahacker boleh membantu anda berasa lebih baik setiap hari, dan itu tidak ternilai.

Terima kasih banyak atas maklumat yang berguna dan menarik. Sila terus kekalkan saya dalam senarai anda untuk semua kemas kini masa hadapan.
Analisis Nutrahacker anda mengubah hidup saya, dan saya mengesyorkannya kepada ramai orang. Saya tidak pernah menyesali sepeser pun yang dibelanjakan untuknya.

- Mary

Saya mengalami migrain kronik, tangan dan kaki yang sejuk, neuropati di tangan dan kaki dan Kabus Otak yang teruk selama bertahun-tahun. Walau bagaimanapun disebabkan oleh 23andMe bersama dengan maklumat
tentang makanan tambahan daripada NutraHacker Saya telah menggunakan banyak Rx dan menyembuhkan semua keadaan di atas. Dr., dan Rx merawat simptom manakala keadaan semakin teruk setiap tahun.
Suplemen dan mengetahui perkara yang perlu dielakkan dirawat menyembuhkan keadaan saya. Terima kasih kepada 23 dan NutraHacker kerana mengubah hidup saya. Doktor saya terkejut dengan keputusan saya!

- Roger Holland

Terima kasih banyak!
Dan terima kasih kerana mengasaskan Nutrahacker.
Belajar tentang mutasi saya telah menyelamatkan hari! Dan saya sedang mengambil banyak suplemen yang anda cadangkan dan doktor saya cadangkan dan saya berasa lebih baik.

- Elizabeth F.

Wah. Terima kasih banyak-banyak. Saya sangat menghargainya. Ini sangat membantu...Saya sangat teruja...Saya benar-benar tidak dapat berterima kasih kepada anda!!

- Kolam Christina

Terima kasih banyak kerana menyediakan perkhidmatan ini! Anda adalah anugerah Tuhan.

- M. Ruth

Anda menyediakan sumber yang luar biasa untuk orang ramai. Amat dihargai.

- Christine D.

Btw, anda masih mempunyai format laporan terbaik! Saya benar-benar mati beberapa tahun yang lalu, drs tidak dapat berbuat apa-apa lagi, malah pakar menggunakan ubat eksperimen....
23&saya, laporan analisis anda dan kemudian penggunaan nutrien saya' dsb menyelamatkan nyawa saya dan kini saya berjalan tanpa bantuan lagi , boleh memandu lagi dan tidak lagi mati. Kerja hebat yang kamu lakukan!

- Yvonne M.

Saya meneruskan dan membeli laporan itu, dan saya benar-benar terpesona dengan maklumat yang saya terima.
Saya mengalami beberapa masalah kesihatan, dan ini menjelaskan banyak perkara - MENGAPA, dan memberi saya alat untuk melakukan sesuatu mengenainya.
Saya sangat teruja untuk dapat membeli vitamin juga yang disesuaikan untuk keperluan khusus saya. Ini adalah laman web yang hebat yang anda miliki. Teruskan usaha anda!

- Stephanie G.

Selain itu, terima kasih kerana memudahkan tapak web mesra pengguna yang menarik untuk penyelidikan dan idea DNA yang baru muncul.
Ia telah menjadi alat yang memperkasakan untuk membantu saya menggali lebih mendalam dan mendidik diri saya tentang keadaan kesihatan dan penyelesaian yang mungkin.

- Dona C.

Terima kasih banyak, atas bantuan anda. Maklumat mengenai NutraHacker adalah yang paling berguna daripada semua tapak yang saya gunakan. Anda memang terbaik!!

- Julie B.

NutraHacker telah membuktikan bahawa saya adalah yang paling tepat untuk langkah-langkah segera yang perlu diambil dan suka bahawa beberapa penjelasan disertakan. Telah menjejaki laporan makmal saya sejak 2009 dan
penambahbaikan bermula apabila mula perlahan-lahan melaksanakan pengesyoran hanya daripada laporan percuma! Masa untuk langkah seterusnya dengan laporan yang dikira. Makmal 5 Mei 2020 sangat baik!

- Elena R.

Kemas kini anda baru-baru ini mendapati bahawa saya mempunyai "COMT yang perlahan," dan itu agak penemuan, kerana saya mempunyai simptom yang jelas untuk itu, tetapi laporan genetik sebelumnya daripada syarikat lain tidak mengambilnya,
Saya rasa kerana mereka tidak uji SNP yang mencukupi untuknya. Jadi kemas kini terbaharu anda menyokong sesuatu yang telah saya ketahui sejak sekian lama, dan adalah sangat baik untuk mendapatkan pengesahan itu.
Jelas sekali anda semua tahu perkara yang anda lakukan dalam hal gen!

- Margaret B.

Muat naik data DNA mentah untuk bermula hari ini!