NutraHackers vittnesmål

Du kan få ett gratis Nutrahacker-test, men jag rekommenderar att du betalar för den fullständigare versionen, eftersom den extra informationen är så användbar. Mina Nutrahacker-resultat sparar mig faktiskt pengar,
gör det möjligt för mig att ta bort onödiga och felaktiga kosttillskott och fokusera på de få som verkligen är till hjälp. Denna DNA-syn på vilka livsmedel som är bra och dåliga för dina unika behov är
något du inte kan ta reda på från försök och misstag eller få från ett matallergitest. Tack vare avkodningen av det mänskliga genomet har vi turen att ha denna inre syn på oss själva
som var dolt för tidigare generationer. Nutrahacker kan hjälpa dig att må bättre varje dag, och det är ovärderligt.

Tack så mycket för så användbar och intressant information. Fortsätt att hålla mig på din lista för alla framtida uppdateringar.
Din Nutrahacker-analys förändrade mitt liv, och jag rekommenderar den till många människor. Jag ångrade aldrig en krona som jag spenderade på det.

- Mary

Jag hade kronisk migrän, kalla händer och fötter, neuropati i händer och fötter och svår hjärndimma i flera år. Men på grund av 23andMe tillsammans med informationen
om kosttillskott från NutraHacker Jag har slutat med många Rx och botat alla ovanstående tillstånd. Dr. och Rx behandlade symtom medan tillstånden bara blev värre för varje år.
Kosttillskott och att veta vad man skulle undvika behandlade botade mina tillstånd. Tack till 23 och NutraHacker för att de förändrade mitt liv. Mina läkare var förvånade över mina resultat!

- Roger Holland

Tack så mycket!
Och tack för att du grundade Nutrahacker.
Att lära sig om mina mutationer har räddat dagen! Och jag tar många av de kosttillskott du rekommenderade och min läkare föreslog och jag mår mycket bättre.

- Elizabeth F.

Wow. Tack så mycket. Jag uppskattar det verkligen. Det här är så mycket hjälpsamt...Jag är så exalterad...Jag kan verkligen inte tacka dig nog!!

- Christina Pond

Tack så mycket för att du tillhandahåller denna tjänst! Du är en gudagåva.

- M. Ruth

Du tillhandahåller en otrolig resurs för allmänheten. Mycket uppskattat.

- Christine D.

Btw, ni har fortfarande det bästa rapportformatet! Jag höll bokstavligen på att dö för flera år sedan, läkare kunde inte göra mer, till och med specialister som använder experimentella mediciner...
23&mig, din analysrapport och sedan när jag använde näringsämnen etc räddade mitt liv och nu går jag utan hjälp igen , kan köra igen och dör inte längre. Bra jobb ni gör!

- Yvonne M.

Jag gick vidare och köpte rapporterna, och jag är helt imponerad av informationen jag fick.
Jag har haft några hälsoproblem, och detta förklarar så mycket - VARFÖR, och ger mig verktygen att göra något åt ​​det.
Jag är så exalterad över att kunna köpa vitaminer också som är anpassade för mina specifika behov. Det här är en jättebra hemsida du har. Fortsätt med det goda arbetet!

- Stephanie G.

Tack också för att du har skapat en underbar, konsumentvänlig webbplats för framväxande DNA-forskning och idéer.
Det har varit ett stärkande verktyg för att hjälpa mig att gräva djupare och utbilda mig själv om hälsotillstånd och möjliga lösningar.

- Dona C.

Tack så mycket för hjälpen. Informationen om NutraHacker har varit den mest användbara av alla webbplatser jag har använt. Du är bäst!!

- Julie B.

NutraHacker har visat sig för mig vara den mest exakta för omedelbara steg att ta och älskar att någon förklaring ingår. Har spårat mina labbrapporter sedan 2009 och
förbättringar började när jag började sakta implementera rekommendationer bara från den kostnadsfria rapporten! Dags för nästa steg med den imputerade rapporten. 5 maj 2020 laborationer var utmärkta!

- Elena R.

Din senaste uppdatering visade att jag har "långsam COMT", och det var ett ganska fynd, eftersom jag har tydliga symtom för det, men tidigare genetiska rapporter från andra företag tog inte upp det,
antar jag eftersom de inte gjorde det testa tillräckligt med SNP för det. Så din senaste uppdatering bekräftar något jag har varit medveten om länge, och det var utmärkt att få den bekräftelsen.
Självklart vet ni vad ni gör när det kommer till gener!

– Margaret B.

Ladda upp din råa dna-data