NutraHackerin suosittelut

Voit saada ilmaisen Nutrahacker-testin, mutta suosittelen maksamaan täyden version, koska lisätiedot ovat niin hyödyllisiä. Nutrahacker-tulokseni säästävät minulle rahaa,
Näin voin karsia tarpeettomat ja väärät lisäravinteet ja keskittyä niihin harvoihin, joista on todella hyötyä. Tämä DNA-näkymä siitä, mitkä ruoat ovat hyviä ja huonoja yksilöllisiin tarpeisiisi, on
jotain, jota et voi selvittää yrityksen ja erehdyksen avulla tai saada ruoka-aineallergiatestistä. Ihmisen genomin dekoodauksen ansiosta olemme onnekkaita, että meillä on tämä sisäinen näkemys itsestämme
joka oli piilotettu edellisiltä sukupolvilta. Nutrahacker voi auttaa sinua tuntemaan olosi paremmaksi joka päivä, ja se on korvaamatonta.

Kiitos paljon hyödyllisistä ja mielenkiintoisista tiedoista. Pidä minut edelleen luettelossasi tulevia päivityksiä varten.
Nutrahacker-analyysisi muutti elämäni, ja suosittelen sitä monille ihmisille. En ole koskaan katunut siihen käytettyä penniäkään.

- Maria

Minulla oli krooninen migreeni, kylmät kädet ja jalat, käsien ja jalkojen neuropatia ja vakava aivosumu vuosia. Kuitenkin johtuen 23andMe ja tiedot
Tietoja NutraHackerin ravintolisistä Olen päässyt eroon lukuisista Rx:istä ja parantanut kaikki yllä mainitut sairaudet. Dr. ja Rx hoitivat oireita, kun olosuhteet vain pahenivat vuosi vuodelta.
Ravintolisät ja tieto siitä, mitä vältettävä, paransivat sairauteni. Kiitos 23:lle ja NutraHackerille elämäni muuttamisesta. Lääkärini olivat hämmästyneitä tuloksistani!

- Roger Holland

Kiitos paljon!
Ja kiitos Nutrahackerin perustamisesta.
Mutaatioistani oppiminen on pelastanut päivän! Ja käytän monia suosittelemiasi lisäravinteita ja lääkärini suosittelemia, ja voin paljon paremmin.

- Elizabeth F.

Vau. Kiitos paljon. Arvostan sitä todella todella. Tästä on niin paljon apua...olen niin innoissani...en todellakaan voi kiittää sinua tarpeeksi!!

- Christina Pond

Kiitos paljon tämän palvelun tarjoamisesta! Olet Jumalan lahja.

- M. Ruth

Tarjoat uskomattoman resurssin yleisölle. Arvostettu suuresti.

- Christine D.

Btw, teillä on edelleen paras raporttimuoto! Olin kirjaimellisesti kuolemassa useita vuosia sitten, lääkärit eivät enää pystyneet, jopa kokeellisia lääkkeitä käyttävät asiantuntijat...
23&minä, analyysiraporttisi ja sitten ravinteiden käyttöni jne. pelasti henkeni ja nyt kävelen jälleen ilman apua. , voi ajaa uudelleen enkä enää kuole. Hienoa työtä teette!

- Yvonne M.

Menin eteenpäin ja ostin raportit, ja olen aivan hämmästynyt saamastani tiedosta.
Minulla on ollut joitain terveysongelmia, ja tämä selittää niin paljon - MIKSI, ja antaa minulle työkalut tehdä asialle jotain.
Olen niin innoissani, että voin ostaa myös vitamiineja, jotka on räätälöity omiin tarpeisiini. Tämä on hieno verkkosivusto, joka sinulla on. Jatka samaan malliin!

- Stephanie G.

Kiitos myös, että loit upean, kuluttajaystävällisen verkkosivuston syntyville DNA-tutkimuksille ja ideoille.
Se on ollut voimaannuttava työkalu, joka on auttanut minua kaivautumaan syvemmälle ja kouluttamaan itseäni terveydellisistä olosuhteista ja mahdollisista ratkaisuista.

- Dona C.

Kiitos paljon avustasi. NutraHackerin tiedot ovat olleet hyödyllisimpiä käyttämistäni sivustoista. Olet paras!!

- Julie B.

NutraHacker on osoittautunut minulle tarkimmaksi välittömien toimien suhteen, ja pidän siitä, että mukana on selitys. Olen seurannut laboratorioraporttejani vuodesta 2009 ja
parannukset alkoivat, kun aloin toteuttaa suosituksia hitaasti vain ilmaisesta raportista! Seuraavan vaiheen aika laskennallisen raportin kanssa. 5.5.2020 laboratoriot olivat erinomaisia!

- Elena R.

Äskettäinen päivityksesi havaitsi, että minulla on "hidas COMT", ja se oli melkoinen löytö, koska minulla on selvät oireet siitä, mutta aiemmat geneettiset raportit muilta yrityksiltä eivät tunnistaneet sitä,
luulisin siksi, että he eivät testaa tarpeeksi SNP:tä sitä varten. Joten äskettäinen päivityksesi vahvistaa jotain, jonka olen ollut tietoinen jo pitkään, ja oli hienoa saada tämä vahvistus.
Ilmisesti te tiedätte, mitä olette tekemässä geenien suhteen!

- Margaret B.

Lähetä raaka-dna-data ja aloita nyt.