NutraHacker-udtalelser

Du kan få en gratis Nutrahacker-test, men jeg anbefaler, at du betaler for den fulde version, fordi de yderligere oplysninger er så nyttige. Mine Nutrahacker-resultater sparer mig faktisk penge,
gør mig i stand til at fjerne unødvendige og forkerte kosttilskud og fokusere på de få, der virkelig er nyttige. Denne DNA-visning af, hvilke fødevarer der er gode og dårlige til dine unikke behov er
noget du ikke kan finde ud af ved at prøve og fejle eller få ud af en fødevareallergitest. Takket være afkodningen af ​​det menneskelige genom er vi heldige at have dette indre syn på os selv
der var skjult for tidligere generationer. Nutrahacker kan hjælpe dig med at føle dig bedre hver dag, og det er uvurderligt.

Mange tak for sådanne nyttige og interessante oplysninger. Fortsæt venligst med at holde mig på din liste for alle fremtidige opdateringer.
Din Nutrahacker-analyse ændrede mit liv, og jeg anbefaler den til mange mennesker. Jeg har aldrig fortrudt en krone brugt på det.

- Mary

Jeg havde kronisk migræne, kolde hænder og fødder, neuropati i hænder og fødder og svær hjernetåge i årevis. Men på grund af 23andMe sammen med informationen
om kosttilskud fra NutraHacker Jeg er kommet ud af adskillige Rx og kureret alle de ovennævnte tilstande. Dr. og Rx behandlede symptomer, mens forholdene blot blev værre hvert år.
Kosttilskud og at vide, hvad man skal undgå behandlet, helbredte mine tilstande. Tak til 23 og NutraHacker for at ændre mit liv. Mine læger var forbløffede over mine resultater!

- Roger Holland

Mange tak!
Og tak fordi du grundlagde Nutrahacker.
At lære om mine mutationer har reddet dagen! Og jeg tager mange af de kosttilskud, du anbefalede, og min læge foreslog, og jeg har det meget bedre.

- Elizabeth F.

Wow. Mange tak. Jeg sætter virkelig stor pris på det. Dette er så meget nyttigt...Jeg er så spændt...Jeg kan virkelig virkelig ikke takke dig nok!!

- Christina Pond

Mange tak for at levere denne service! Du er en gave fra Gud.

- M. Ruth

Du leverer en utrolig ressource til offentligheden. Meget værdsat.

- Christine D.

Btw, I har stadig det bedste rapportformat! Jeg var bogstaveligt talt ved at dø for flere år siden, læger kunne ikke mere, selv specialister, der brugte eksperimentel medicin....
23&mig, din analyserapport og så mit brug af næringsstoffer osv. reddede mit liv, og nu går jeg uden hjælp igen , kan køre igen og er ikke længere ved at dø. Fantastisk arbejde I gør!

- Yvonne M.

Jeg gik videre og købte rapporterne, og jeg er fuldstændig imponeret over den information, jeg modtog.
Jeg har haft nogle helbredsproblemer, og det forklarer så meget - HVORFOR, og giver mig værktøjerne til at gøre noget ved det.
Jeg er så begejstret for også at kunne købe vitaminer, der er tilpasset mine specifikke behov. Det er en fantastisk hjemmeside du har. Fortsæt det gode arbejde!

- Stephanie G.

Også tak, fordi du har faciliteret et vidunderligt, forbrugervenligt websted for ny DNA-forskning og -ideer.
Det har været et styrkende værktøj til at hjælpe mig med at grave dybere og uddanne mig selv om sundhedsmæssige forhold og mulige løsninger.

- Dona C.

Mange tak for din hjælp. Oplysningerne om NutraHacker har været den mest nyttige af alle websteder, jeg har brugt. Du er den bedste!!

- Julie B.

NutraHacker har vist sig for mig at være den mest nøjagtige for umiddelbare skridt at tage og elsker, at der er en forklaring med. Jeg har fulgt mine laboratorierapporter siden 2009, og
forbedringer begyndte, da man langsomt begyndte at implementere anbefalinger kun fra den gratis rapport! Tid til næste trin med den imputerede rapport. 5. maj 2020 laboratorier var fremragende!

- Elena R.

Din seneste opdatering viste, at jeg har "langsom COMT", og det var noget af et fund, da jeg har klare symptomer på det, men tidligere genetiske rapporter fra andre virksomheder har ikke opfanget det,
jeg formoder, fordi de ikke gjorde det test tilstrækkelige SNP'er til det. Så din seneste opdatering bekræfter noget, jeg har været opmærksom på i lang tid, og det var fremragende at få den bekræftelse.
Det er klart, at I ved, hvad I laver, når det kommer til gener!

- Margaret B.

Upload rå DNA-data for at komme i gang i dag!