Privacy is erg belangrijk voor ons.

Het systeem is ontworpen om uw privacy te maximaliseren.

Terwijl uw rapport wordt gegenereerd, is uw klant-ID een willekeurig toegewezen UUID4.

We delen uw genetische gegevens met niemand anders. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw genetische gegevens veilig te houden.

Uw genetische gegevens worden gecodeerd en opgeslagen op een andere locatie dan uw contactgegevens.

We bewaren uw gegevens zodat we nieuwe panels kunnen leveren en statistieken kunnen uitvoeren die aan gebruikers worden verstrekt en niet aan andere bedrijven of bedrijven.

Onze e-maillijst wordt niet gedeeld met andere entiteiten en al het marketingmateriaal dat van ons wordt ontvangen, is gerelateerd aan NutraHacker.

In onze samenwerking met VitaminLab voorzien we ze van een supplementrecept, maar voorzien ze niet van je genetische gegevens.

U kunt uw gegevens op elk moment verwijderen door ons een e-mail te sturen met uw NutraHacker-gebruikers-ID #.

Al het verkeer wordt versleuteld via https en alle betalingsverwerking wordt afgehandeld door Stripe, dus we slaan op geen enkel moment uw financiële informatie op.

Wanneer u NutraHacker bezoekt met uw webbrowser, maken de pagina's die u heeft opgevraagd deel uit van de NutraHacker-webserverlogboeken.
Dit maakt het mogelijk om een ​​set genotypen aan een bepaald IP-adres te koppelen. Daarom worden deze logboeken niet langdurig bewaard en worden ze doorgaans elke maand verwijderd.

Klik hier om terug te keren naar de homepage.