Volledige beschrijving van het mutatievoedingsrapport

Het meest uitgebreide genetische rapport over supplementen en voeding dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

NutraHacker meldt mutaties (single nucleotide polymorphisms) in het geüploade genoom. Genen die niet in dit rapport worden vermeld, zijn ofwel: normaal, niet uitvoerbaar of momenteel niet gedetecteerd door NutraHacker. Mutaties waarvan de RSID een asterisk (*) heeft, zijn geïmputeerd. De verwachte allel is het allel dat wordt gezien in een normaal functionerend gen. De gerapporteerde allelen met een hoog risico zijn de allelen gemeten vanaf de geüploade genoom. NutraHacker rapporteert de effecten van deze mutaties zoals ontdekt door gepubliceerde empirische gegevens en suggereert voedingswaarde supplementen die mogelijke problemen veroorzaakt door deze mutaties kunnen verminderen.

Dit rapport is bedoeld als leidraad voor voedingssuppletie voor de eigenaar van het genoom en is niet van toepassing op andere individu. Supplementhoeveelheden en doseringen zijn niet inbegrepen zoals ze op het gekochte product zijn aangegeven. Meerdere aanbevelingen voor hetzelfde supplement betekent niet dat de dosering moet worden vermenigvuldigd. In het geval van een conflict (zoals een bepaald vitaminewezen) zowel aangemoedigd als ontmoedigd), moet de eigenaar van het genoom zijn/haar eigen persoonlijke biologie beoordelen om te beslissen of het gooi dat specifieke supplement weg. Raadpleeg onze FAQ voor advies over conflicten.

Vergeleken met het gratis detox-rapport bevat uw Complete Mutation Report een grondigere analyse van:

  1. folaatgenetica
  2. vitaminemetabolisme
  3. leverontgifting
  4. adiponectinespiegels (obesitas)
  5. cholesterol
  6. geestelijke gezondheid
  7. gevoeligheid voor zware metalen
  8. andere bruikbare genen geassocieerd met verschillende aandoeningen
Voor een voorbeeldrapport klik hier. Het complete mutatierapport heeft hetzelfde formaat als het gratis ontgiftings- en methyleringsrapport.

Uniek aan uw Complete Mutation Report is uw Condities Visualization Tool, die u voor elke door u aangegeven aandoening de belangrijkste snps in uw rapport laat zien.

Voor een voorbeeldtool voor het visualiseren van voorwaarden klik hier.

U ontvangt ook een dynamische tabel om uw voorwaardentoolgegevens te bekijken.

Voor een voorbeeldtabel met dynamische voorwaarden klik hier.

Upload onbewerkte dna-gegevens om uw eigen gepersonaliseerde Complete Mutation Nutrition-rapport te krijgen in de NutraHacker Store.