NutraHacker ajánlások

Ingyenes Nutrahacker tesztet kaphat, de javaslom, hogy fizessen a teljes verzióért, mert a további információk nagyon hasznosak. A Nutrahacker-eredményeim valójában pénzt takarítanak meg,
lehetővé teszi számomra, hogy kihagyjam a szükségtelen és helytelen táplálékkiegészítőket, és arra a néhányra koncentráljak, amelyek valóban hasznosak. Ez a DNS-nézet arról, hogy mely élelmiszerek jók és rosszak az Ön egyedi szükségleteinek kielégítésére, a
olyasmi, amit nem lehet kitalálni próbálkozásból vagy ételallergia tesztből. Az emberi genom dekódolásának köszönhetően szerencsések vagyunk, hogy ezt a belső képet alkothatjuk magunkról
ami el volt rejtve az előző generációk elől. A Nutrahacker segíthet abban, hogy minden nap jobban érezd magad, és ez felbecsülhetetlen.

Nagyon köszönöm az ilyen hasznos és érdekes információkat. Kérem, továbbra is tartson a listán a jövőbeni frissítések miatt.
A Nutrahacker-elemzésed megváltoztatta az életemet, és sok embernek ajánlom. Soha nem bántam meg egy fillért sem.

- Mary

Krónikus migrénem volt, hideg kezem és lábam, neuropátiám a kezeimben és lábaimban, valamint súlyos agyködöm volt évekig. Azonban a 23andMe miatt az információkkal együtt
a NutraHacker étrend-kiegészítőiről Számos Rx-től megszabadultam, és az összes fenti állapotot meggyógyítottam. Dr. és Rx kezelte a tüneteket, miközben az állapotok évről évre rosszabbodtak.
A táplálékkiegészítők és annak tudata, hogy mit kell elkerülni, a kezelt állapotok gyógyítottak. Köszönöm a 23-nak és a NutraHackernek, hogy megváltoztatták az életemet. Orvosaim meglepődtek az eredményeimmel!

- Roger Holland

Köszönöm szépen!
És köszönöm, hogy megalapítottad a Nutrahackert.
A mutációim megismerése megmentette a napot! És sok olyan étrend-kiegészítőt szedek, amelyeket Ön és az orvosom javasolt, és sokkal jobban érzem magam.

- Elizabeth F.

Azta. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon nagyra értékelem. Ez nagyon hasznos...Annyira izgatott vagyok...Tényleg tényleg nem tudom eléggé megköszönni!!

- Christina Pond

Nagyon köszönöm, hogy ezt a szolgáltatást nyújtod! Isten áldása vagy.

- M. Ruth

Ön hihetetlen erőforrást biztosít a nyilvánosság számára. Nagyra értékeljük.

- Christine D.

Btw, még mindig nektek van a legjobb jelentésformátum! Évekkel ezelőtt szó szerint meghaltam, az orvosok már nem tehettek, még a kísérleti gyógyszereket használó szakemberek is...
23&én, az ön elemzési jelentése, majd a tápanyagok használata stb. mentette meg az életemet, és most újra segítség nélkül járok. , újra tud vezetni, és már nem halok meg. Nagyszerű munkát végeztek!

- Yvonne M.

Megvettem a jelentéseket, és teljesen le vagyok nyűgözve a kapott információktól.
Volt néhány egészségügyi problémám, és ez sok mindent megmagyaráz – MIÉRT, és eszközöket ad, hogy tegyek ellene.
Nagyon izgatott vagyok, hogy olyan vitaminokat is vásárolhatok, amelyeket az én speciális igényeimhez szabtak. Ez egy nagyszerű webhely. Csak így tovább!

- Stephanie G.

Továbbá köszönjük, hogy elősegített egy csodálatos, fogyasztóbarát webhely létrehozását a feltörekvő DNS-kutatások és ötletek érdekében.
Ez egy felhatalmazó eszköz, amely segített mélyebbre ásni, és tanulni az egészségügyi állapotokról és a lehetséges megoldásokról.

- Dona C.

Nagyon köszönöm a segítségedet. A NutraHackerrel kapcsolatos információk voltak a leghasznosabbak az általam használt webhelyek közül. Te vagy a legjobb!!

- Julie B.

Számomra a NutraHacker bizonyult a legpontosabbnak az azonnali lépések megtételéhez, és szeretem, ha némi magyarázatot is tartalmaz. 2009 óta követem a laborjelentéseimet, és
a fejlesztések akkor kezdődtek, amikor elkezdtem lassan végrehajtani az ingyenes jelentésből származó ajánlásokat! Ideje a következő lépésnek az imputált jelentéssel. 2020. május 5-én a laborok kiválóak voltak!

- Elena R.

A legutóbbi frissítésed azt mutatta, hogy "lassú COMT"-em van, és ez elég nagy megállapítás volt, mivel egyértelmű tüneteim vannak erre, de más cégek korábbi genetikai jelentései nem vették észre,
gondolom azért, mert nem. tesztelj elegendő SNP-t hozzá. Tehát a legutóbbi frissítése megerősít valamit, amivel már régóta tisztában vagyok, és nagyszerű volt ezt a megerősítést megkapni.
Nyilvánvalóan ti tudjátok, mit csináltok, ha génekről van szó!

- Margaret B.

Kattintson ide a kezdőlapra való visszatéréshez.