Μαρτυρίες NutraHacker

Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν τεστ Nutrahacker, αλλά συνιστώ να πληρώσετε για την πληρέστερη έκδοση, επειδή οι πρόσθετες πληροφορίες είναι πολύ χρήσιμες. Τα αποτελέσματα Nutrahacker μου εξοικονομούν χρήματα,
δίνοντάς μου τη δυνατότητα να κόψω τα περιττά και λάθος συμπληρώματα και να επικεντρωθώ σε αυτά τα λίγα που είναι πραγματικά χρήσιμα. Αυτή η άποψη DNA για το ποια τρόφιμα είναι καλά και κακά για τις μοναδικές σας ανάγκες είναι
κάτι που δεν μπορείτε να καταλάβετε από δοκιμή και λάθος ή να το αποκτήσετε από ένα τεστ τροφικής αλλεργίας. Χάρη στην αποκωδικοποίηση του ανθρώπινου γονιδιώματος, είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την εσωτερική άποψη για τον εαυτό μας
που ήταν κρυμμένο από τις προηγούμενες γενιές. Το Nutrahacker μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε καλύτερα κάθε μέρα, και αυτό είναι ανεκτίμητο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις τόσο χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Συνεχίστε να με κρατάτε στη λίστα σας για όλες τις μελλοντικές ενημερώσεις.
Η ανάλυση του Nutrahacker μου άλλαξε τη ζωή και τη συνιστώ σε πολλούς ανθρώπους. Ποτέ δεν μετάνιωσα ούτε μια δεκάρα που ξόδεψα για αυτό.

- Μαρία

Είχα χρόνιες ημικρανίες, κρύα χέρια και πόδια, νευροπάθεια σε χέρια και πόδια και σοβαρή ομίχλη εγκεφάλου για χρόνια. Ωστόσο λόγω του 23andMe μαζί με τις πληροφορίες
σχετικά με τα συμπληρώματα από τη NutraHacker Έχω ξεφύγει από πολλά Rx και έχω θεραπεύσει όλες τις παραπάνω καταστάσεις. Ο Dr. και ο Rx αντιμετώπισαν συμπτώματα ενώ οι συνθήκες χειροτέρευαν κάθε χρόνο.
Τα συμπληρώματα και το να ξέρω τι να αποφύγω θεραπεύτηκαν θεράπευσαν τις παθήσεις μου. Ευχαριστώ το 23 και το NutraHacker που άλλαξαν τη ζωή μου. Οι γιατροί μου έμειναν έκπληκτοι με τα αποτελέσματά μου!

- Roger Holland

Ευχαριστώ πολύ!
Και σας ευχαριστώ που ιδρύσατε τη Nutrahacker.
Το να μάθω για τις μεταλλάξεις μου έσωσε τη μέρα! Και παίρνω πολλά από τα συμπληρώματα που μου πρότεινε και ο γιατρός μου και νιώθω πολύ καλύτερα.

- Elizabeth F.

Ουάου. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πραγματικά το εκτιμώ πολύ. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο...Είμαι τόσο ενθουσιασμένος...Πραγματικά δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά!!

- Christina Pond

Σας ευχαριστούμε πολύ για την παροχή αυτής της υπηρεσίας! Είσαι δώρο του Θεού.

- Μ. Ρουθ

Παρέχετε έναν απίστευτο πόρο για το κοινό. Εκτιμώ πολύ.

- Christine D.

Btw, έχετε ακόμα την καλύτερη μορφή αναφοράς! Κυριολεκτικά πέθαινα πριν από αρκετά χρόνια, οι γιατροί δεν μπορούσαν πια, ακόμη και οι ειδικοί που χρησιμοποιούσαν πειραματικά φάρμακα...
23&εμένα, η αναφορά ανάλυσής σας και μετά η χρήση θρεπτικών συστατικών κ.λπ. μου έσωσαν τη ζωή και τώρα περπατάω ξανά χωρίς βοήθεια , μπορεί να οδηγήσει ξανά και δεν πεθαίνω πλέον. Φοβερή δουλειά που κάνετε!

- Υβόννη Μ.

Προχώρησα και αγόρασα τις αναφορές και είμαι εντελώς έκπληκτος από τις πληροφορίες που έλαβα.
Είχα κάποια προβλήματα υγείας, και αυτό εξηγεί τόσα πολλά - ΓΙΑΤΙ, και μου δίνει τα εργαλεία για να κάνω κάτι γι' αυτό.
Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μπορώ να αγοράσω και βιταμίνες που είναι προσαρμοσμένες για τις συγκεκριμένες ανάγκες μου. Αυτός είναι ένας υπέροχος ιστότοπος που έχετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

- Stephanie G.

Επίσης, σας ευχαριστώ που διευκολύνατε έναν υπέροχο, φιλικό προς τον καταναλωτή ιστότοπο για αναδυόμενες έρευνες και ιδέες για το DNA.
Ήταν ένα ενδυναμωτικό εργαλείο που με βοήθησε να σκάψω βαθύτερα και να εκπαιδεύσω τον εαυτό μου σχετικά με τις συνθήκες υγείας και τις πιθανές λύσεις.

- Dona C.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Οι πληροφορίες για το NutraHacker ήταν οι πιο χρήσιμες από όλους τους ιστότοπους που έχω χρησιμοποιήσει. Είσαι ο καλύτερος!!

- Julie B.

Η NutraHacker έχει αποδείξει για μένα ότι είμαι η πιο ακριβής για τα άμεσα βήματα που πρέπει να κάνω και λατρεύω ότι περιλαμβάνεται κάποια εξήγηση. Παρακολουθώ τις αναφορές του εργαστηρίου μου από το 2009 και
οι βελτιώσεις ξεκίνησαν όταν άρχισαν να εφαρμόζουν σιγά σιγά τις συστάσεις μόνο από τη δωρεάν αναφορά! Ώρα για το επόμενο βήμα με την τεκμαρτή αναφορά. Τα εργαστήρια της 5ης Μαΐου 2020 ήταν εξαιρετικά!

- Έλενα Ρ.

Η πρόσφατη ενημέρωσή σας διαπίστωσε ότι έχω "αργή COMT" και αυτό ήταν πολύ καλό, καθώς έχω σαφή συμπτώματα για αυτό, αλλά προηγούμενες γενετικές αναφορές από άλλες εταιρείες δεν το βρήκαν,
Υποθέτω ότι δεν δοκιμάστε επαρκή SNP για αυτό. Επομένως, η πρόσφατη ενημέρωση σας επιβεβαιώνει κάτι που γνώριζα εδώ και πολύ καιρό και ήταν εξαιρετικό να λάβω αυτήν την επιβεβαίωση.
Προφανώς εσείς οι άνθρωποι ξέρετε τι κάνετε όταν πρόκειται για γονίδια!

- Margaret B.

Μεταφορτώστε ακατέργαστα δεδομένα DNA για να ξεκινήσετε σήμερα!