Mărturii NutraHacker

Puteți obține un test Nutrahacker gratuit, dar vă recomand să plătiți pentru versiunea mai completă, deoarece informațiile suplimentare sunt atât de utile. Rezultatele mele Nutrahacker mă ​​economisesc de fapt bani,
permițându-mi să elimin suplimentele inutile și greșite și să mă concentrez pe acele câteva care sunt cu adevărat utile. Această viziune ADN despre care alimente sunt bune și rele pentru nevoile tale unice este
ceva pe care nu-l poți da seama din încercare și eroare sau de la un test de alergie alimentară. Datorită decodării genomului uman, suntem norocoși să avem această viziune interioară asupra noastră
care a fost ascuns de generațiile anterioare. Nutrahacker vă poate ajuta să vă simțiți mai bine în fiecare zi, iar asta nu are preț.

Vă mulțumesc foarte mult pentru informații atât de utile și interesante. Vă rugăm să mă păstrați în continuare pe lista dvs. pentru toate actualizările viitoare.
Analiza ta Nutrahacker mi-a schimbat viața și o recomand multor oameni. Nu am regretat niciodată un ban cheltuit cu el.

- Maria

Am avut migrene cronice, mâini și picioare reci, neuropatie în mâini și picioare și ceață severă a creierului de ani de zile. Cu toate acestea, datorită 23andMe împreună cu informațiile
Despre suplimentele de la NutraHacker Am scăpat de numeroase Rx și am vindecat toate afecțiunile de mai sus. Dr. și Rx au tratat simptomele în timp ce afecțiunile se agravau în fiecare an.
Suplimentele și știind ce să evit tratate mi-au vindecat afecțiunile. Mulțumesc lui 23 și NutraHacker pentru că mi-au schimbat viața. Medicii mei au fost uimiți de rezultatele mele!

- Roger Holland

Mulțumesc mult!
Și vă mulțumim că ați fondat Nutrahacker.
Aflarea despre mutațiile mele a salvat ziua! Și iau multe dintre suplimentele pe care mi le-ai recomandat și mi-a sugerat medicul meu și mă simt mult mai bine.

- Elizabeth F.

Wow. Mulțumesc foarte mult. Chiar apreciez. Acest lucru este atât de util... Sunt atât de încântat... Chiar nu pot să-ți mulțumesc suficient!

- Christina Pond

Vă mulțumesc foarte mult pentru furnizarea acestui serviciu! Ești o mană a lui Dumnezeu.

- M. Ruth

Oferiți o resursă incredibilă pentru public. Foarte apreciat.

- Christine D.

Btw, băieți, aveți cel mai bun format de raport încă! Am murit literalmente acum câțiva ani, doctorii nu mai puteau face, chiar și specialiștii care foloseau medicamente experimentale...
23&me, raportul dvs. de analiză și apoi folosirea nutrienților etc. mi-au salvat viața și acum merg din nou neasistat. , pot conduce din nou și nu mai mor. O treabă grozavă, băieți!

- Yvonne M.

Am continuat și am achiziționat rapoartele și sunt absolut uimit de informațiile pe care le-am primit.
Am avut câteva probleme de sănătate și asta explică atât de multe - DE CE și îmi oferă instrumentele pentru a face ceva în acest sens.
Sunt atât de încântat să pot cumpăra și vitamine care sunt personalizate pentru nevoile mele specifice. Acesta este un site grozav pe care îl aveți. Continuați să lucrați bine!

- Stephanie G.

De asemenea, vă mulțumesc că ați facilitat un site web minunat, prietenos pentru consumatori, pentru cercetările și ideile emergente privind ADN-ul.
A fost un instrument de împuternicire care să mă ajute să aprofundez și să mă educ despre condițiile de sănătate și soluțiile posibile.

- Dona C.

Mulțumesc foarte mult pentru ajutor. Informațiile despre NutraHacker au fost cele mai utile dintre toate site-urile pe care le-am folosit. Esti cel mai bun!!

- Julie B.

NutraHacker s-a dovedit pentru mine a fi cel mai precis în ceea ce privește pașii imediati de urmat și îmi place că unele explicații sunt incluse. Îmi urmăresc rapoartele de laborator din 2009 și
îmbunătățirile au început când am început să implementez încet recomandările doar din raportul gratuit! Este timpul pentru următorul pas cu raportul imputat. Laboratoarele din 5 mai 2020 au fost excelente!

- Elena R.

Actualizarea dvs. recentă a constatat că am „COMT lentă” și aceasta a fost o descoperire destul de mare, deoarece am simptome clare pentru asta, dar rapoartele genetice anterioare de la alte companii nu au preluat acest lucru,
presupun că nu au făcut-o. testați suficiente SNP pentru asta. Deci, actualizarea dvs. recentă coroborează ceva despre care am fost la curent de mult timp și a fost excelent să obțin această confirmare.
Evident că știți ce faceți când vine vorba de gene!

- Margaret B.

Încărcați date brute ADN pentru a începe astăzi!