Teljes mutációs táplálkozási jelentés leírása

A ma a piacon elérhető legátfogóbb genetikai jelentés a kiegészítőkről és a táplálkozásról.

A NutraHacker mutációkat (egy nukleotid polimorfizmusokat) jelent a feltöltött genomban. A jelentésben nem szereplő gének sem normál, nem használható, vagy a NutraHacker jelenleg nem észleli. Azok a mutációk, amelyek RSID-je csillaggal (*) van beszámítva. Az a várt allél az, amely egy normálisan működő génben látható. A jelentett magas kockázatú allélok a feltöltöttekből mértek genom. A NutraHacker beszámol ezeknek a mutációknak a hatásairól, amelyeket publikált empirikus adatok fedeztek fel, és táplálkozási javaslatokat tesz kiegészítők, amelyek enyhíthetik az ezen mutációk által okozott lehetséges problémákat.

A jelentés célja, hogy útmutatóul szolgáljon a táplálékkiegészítéshez a genom tulajdonosa számára, és nem alkalmazható semmilyen másra. Egyedi. A kiegészítő mennyiségeket és adagokat nem tartalmazza, mivel a megvásárolt terméken fel vannak tüntetve. Több ajánlás Ugyanaz a kiegészítés nem jelenti azt, hogy az adagot meg kell szorozni. Konfliktus esetén (például egy adott vitaminlény bátorított és csüggedt egyaránt), a genom tulajdonosának fel kell mérnie saját személyes biológiáját, hogy eldöntse, beleveszi-e vagy dobja el az adott kiegészítést. Kérjük, tekintse meg GYIK-ünket a konfliktusokkal kapcsolatos tanácsokért.

Az ingyenes méregtelenítési jelentéshez képest a Complete Mutation Report a következők alaposabb elemzését tartalmazza:

  1. folsavgenetika
  2. vitamin-anyagcsere
  3. máj méregtelenítés
  4. adiponektinszint (elhízás)
  5. koleszterin
  6. lelki egészség
  7. nehézfém érzékenység
  8. egyéb hatásos gének, amelyek különféle állapotokhoz kapcsolódnak
Mintajelentésért kattintson ide. A Teljes mutációs jelentés formátuma megegyezik az ingyenes méregtelenítési és metilációs jelentéssel.

A Teljes mutáció jelentésében egyedülálló a Feltételek Vizualizációs eszköze, amely megjeleníti a jelentésben szereplő legfontosabb snp-ket az egyes megjelölt feltételekhez.

A feltételek vizualizációs eszközéhez kattintson ide.

Ezenkívül egy dinamikus táblázatot is kap, amelyen megtekintheti a Feltételek eszköz adatait.

A dinamikus feltételek táblázatának mintájáért kattintson ide.

Töltsön fel nyers DNS-adatokat, hogy megkapja saját, személyre szabott teljes mutációs táplálkozási jelentését a NutraHacker Store-ban.