Το απόρρητο είναι πολύ σημαντικό για εμάς.

Το σύστημα σχεδιάστηκε για να μεγιστοποιήσει το απόρρητό σας.

Κατά τη δημιουργία της αναφοράς σας, το αναγνωριστικό πελάτη σας εκχωρείται τυχαία UUID4.

Δεν μοιραζόμαστε τα γενετικά σας δεδομένα με κανέναν άλλο. Κατανοούμε τη σημασία της διατήρησης των γενετικών σας δεδομένων ασφαλών.

Τα γενετικά σας δεδομένα κρυπτογραφούνται και αποθηκεύονται σε ξεχωριστή τοποθεσία από τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ώστε να μπορούμε να παρέχουμε νέα πλαίσια και να εκτελούμε στατιστικά στοιχεία που παρέχονται σε χρήστες και όχι σε άλλες εταιρείες ή εταιρείες.

Η λίστα email μας δεν είναι κοινόχρηστη με καμία άλλη οντότητα και τυχόν υλικό μάρκετινγκ που λαμβάνεται από εμάς θα σχετίζεται με το NutraHacker.

Σε συνεργασία με το VitaminLab, τους παρέχουμε μια συνταγή συμπληρωμάτων, αλλά δεν τους παρέχουμε τα γενετικά σας δεδομένα.

Μπορείτε να διαγράψετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή στέλνοντάς μας email με τον αριθμό χρήστη NutraHacker.

Όλη η επισκεψιμότητα είναι κρυπτογραφημένη μέσω https και όλη η επεξεργασία πληρωμών διεκπεραιώνεται από την Stripe, επομένως δεν αποθηκεύουμε καμία από τις οικονομικές σας πληροφορίες σε καμία χρονική στιγμή.

Όταν επισκέπτεστε το NutraHacker με το πρόγραμμα περιήγησής σας, οι σελίδες που ζητήσατε αποτελούν μέρος των αρχείων καταγραφής του διακομιστή ιστού NutraHacker.
Αυτό καθιστά δυνατή την αντιστοίχιση ενός συνόλου γονότυπων σε μια δεδομένη διεύθυνση IP. Επομένως, αυτά τα αρχεία καταγραφής δεν διατηρούνται μακροπρόθεσμα και συνήθως διαγράφονται κάθε μήνα.

Κάντε κλικ εδώ για να επιστρέψετε στην αρχική σελίδα.