Privasi adalah sangat penting bagi kami.

Sistem ini direka bentuk untuk memaksimumkan privasi anda.

Semasa laporan anda dijana, ID pelanggan anda ialah UUID4 yang diperuntukkan secara rawak.

Kami tidak berkongsi data genetik anda dengan orang lain. Kami memahami kepentingan memastikan data genetik anda selamat.

Data genetik anda disulitkan dan disimpan di lokasi yang berasingan daripada maklumat hubungan anda.

Kami menyimpan data anda supaya kami boleh menyediakan panel baharu dan menjalankan statistik yang diberikan kepada pengguna dan bukan kepada syarikat atau syarikat lain.

Senarai e-mel kami tidak dikongsi dengan mana-mana entiti lain dan sebarang bahan pemasaran yang diterima daripada kami akan berkaitan dengan NutraHacker.

Dalam perkongsian kami dengan VitaminLab, kami memberikan mereka resipi tambahan tetapi tidak memberikan mereka data genetik anda.

Anda boleh memadamkan data anda pada bila-bila masa dengan hanya menghantar e-mel kepada kami dengan ID pengguna NutraHacker anda.

Semua trafik disulitkan melalui https dan semua pemprosesan pembayaran dikendalikan oleh Stripe jadi kami tidak menyimpan sebarang maklumat kewangan anda pada bila-bila masa.

Apabila anda melawati NutraHacker dengan penyemak imbas web anda, halaman yang anda minta adalah sebahagian daripada log pelayan web NutraHacker.
Ini memungkinkan untuk memadankan set genotip dengan alamat IP yang diberikan. Oleh itu log ini tidak disimpan untuk jangka masa panjang dan biasanya dipadamkan setiap bulan.

Klik di sini untuk kembali ke halaman utama.